Boeken

 

Nylholuna - Een kroon met een vloek

 

Flaptekst:

Wanneer Julia Jonker onverwacht in de vreemde wereld Nylholuna terechtkomt, verandert alles. De hele wereld staat op zijn kop wanneer de Nachtelfen, die zich al eeuwenlang niet meer hebben laten zien, plotseling weer opduiken en al helemaal als blijkt dat ze ergens naar op zoek zijn.
Julia vlucht samen met haar nieuwe vrienden Aiden Dusk en Sylvar Lake uit het dorpje Clove omdat het daar niet langer meer veilig is. Zo hopen ze het gevaar te ontlopen, maar het wordt juist erger.
Al snel komen de drie vrienden erachter dat de situatie veel ernstiger is dan iedereen ooit voor mogelijk had gehouden. Hoe moeten ze de Nachtelfen en hun meesteres tegenhouden, voor het te laat is?

 

 

Nylholuna - Een dolk met een gelofte

Flaptekst:

In het bloedstollende slotdeel van Nylholuna worden Julia, Aiden en Sylvar uit de gevangenis van Cycles Dale bevrijd. Een nogal eigenaardige vrouw besluit hen onder haar hoede te nemen en te helpen. Ze laat Julia voor het eerst kennismaken met magie en leert haar over de geschiedenis van Nylholuna. Hierdoor begint Julia steeds beter te begrijpen wat voor een grote rol ze speelt om het land in veiligheid te brengen, maar ook dat het definitieve verslaan van Venali Fenrora meer is dan alleen een executie...

 

 

De volgende twee recensies zijn geschreven door werknemers van uitgeverij Boekscout. Recensies van lezers zijn te vinden op Boekscout.nl > Nylholuna > reviews.

 

Recensie van Nylholuna 1 - Een kroon met een vloek

 

"Aan de hand van dit manuscript had ik nooit kunnen raden dat het geschreven is door iemand van veertien jaar. Maar wauw, met dit verhaal laat jij overduidelijk zien wat jij als schrijfster in je mars hebt. Dankzij jouw creativiteit en beeldende omschrijvingen, laat jij een fantasiewereld tot leven komen op het papier. Hiermee trek je mij mee in de avonturen van het hoofdpersonage Julia en haar magische vrienden en krijg ik door de gedetailleerde uitwerking hiervan het gevoel zelf ook onderdeel te zijn van deze bijzondere vriendengroep. Door de manier waarop jij zinnen met elkaar laat samensmelten, creëer je een heel prettige maar vooral ook natuurlijke en ongedwongen leeservaring. Dit in combinatie met de spannende verhaallijn, zorgt ervoor dat ik maar moeilijk kan stoppen met lezen. Al met al heb jij mij door middel van dit manuscript kennis laten maken met een jonge, maar zeer getalenteerde schrijfster, waar ik hopelijk nog veel meer van mag horen!"  
 
- Manon, Manuscriptbeoordeling en Productieafdeling Boekscout.

 

Recensie van Nylholuna 2 - Een dolk met een gelofte

 

"Na de lezer met het proloog nog enkele momenten in spanning te hebben gehouden, pak jij het verhaal op bij de zenuwslopende cliffhanger waar jij bij het eerste deel van jouw fantasy mee bent geëindigd. Zo weet je de angst direct weer op te wekken en bovendien breng je alle scenario’s op sterke wijze onder woorden, waardoor je de lezer rechtstreeks het verhaal in sleept. Hiermee toon je wederom hoe groot jouw schrijftalent is op deze jonge leeftijd. Op deze wijze heb jij een waardige afsluiter gecreëerd voor deze intrigerende duologie."

 

- Paulien, Manuscriptbeoordeling en Marketingagent Boekscout.

 

 

 

Heb je Nylholuna gelezen en wil je zelf een review achterlaten? Dat kan! Klik         , kies een boek en ga naar het kopje "reviews" om een bericht achter te laten. Ik ben heel benieuwd naar je leeservaring!

 

Mocht je vragen hebben over mij of Nylholuna, neem gerust                op.

 

Boekrecensies

Zelf een recensie schrijven?

Mijn nieuwe boek: Tussen Vuur en Regen

Dit is een proefexemplaar van mijn nieuwe boek Tussen Vuur en Regen. Deze heb ik laten drukken bij een drukkerij (geen uitgeverij) en is dan ook alleen voor mezelf en de mensen die het proeflezen bedoeld. TVER is dus nog niet gepubliceerd en ook nergens te koop! In feite zijn we nog op zoek naar een uitgever die mijn boek wil uitgeven.

 

Zowel de rug, de cover en achterflap heb ik zelf ontworpen. Fun fact: het silhouet op de cover ben ik! Alle afbeeldingen zijn van mij. Ook heb ik de gehele opmaak van het binnenwerk geregeld (denk aan marges, paginanummers, inspringen, secties en dergelijke). Het was weliswaar een uitdaging, maar ik vond het erg leuk om te doen en uit te vogelen welke instellingen er allemaal nodig zijn om een manuscript in zijn uiteindelijke boekvorm te krijgen.

 

Op dit moment ben ik nog druk bezig met aanpassingen maken en het manuscript editen. Inmiddels ben ik erachter dat een boek altijd verbeterd kan worden! Zelfs als je denkt dat je het hebt afgerond. Mijn dagen komen dus wel vol!